ALGEMENE VOORWAARDEN

Lady Lawyer Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden. Het is geen wettelijke verplichting om ze voor jouw onderneming te hebben, maar is het daarmee ook verstandig deze kleine lettertjes achterwege te laten?

Ondernemen brengt een aantal risico’s met zich mee. Zo kan het zijn dat jouw factuur niet op tijd, of nog erger, helemaal niet betaald wordt. Of dat jouw werk wordt gekopieerd of misschien voor andere doeleinden wordt gebruikt dan afgesproken.

Dit en meer van dit soort risico’s kun je uitsluiten met algemene voorwaarden. Met dit document kun jij conflicten voor zijn. Daarnaast hoef jij door het eenmalig op (laten) stellen van algemene voorwaarden niet steeds opnieuw te onderhandelen met je opdrachtgever over zaken die voor jouw onderneming van belang zijn. Je potentiele klanten weten direct waar zij aan toe zijn door het lezen van jouw algemene voorwaarden, dit bespaart jou keer op keer een hoop tijd.

Een juridisch conflict winnen is niet meer nodig, wanneer je deze vooraf al kunt vermijden.

Meer lezen over algemene voorwaarden?

  • Volledig op jouw wensen en onderneming toegespitste algemene voorwaarden
  • Inclusief nabespreking en revisies binnen termijn
  • 225,00 excl BTW

Wat zeggen mensen over Lady Lawyer?

“Sharon heeft voor mij de Algemene Voorwaarden opgesteld. Fijn hoor, ze komt met dingen waar ik zelf echt nog niet aan gedacht... Zo stelde ze voor mij Voorwaarden op die, in tegenstelling tot standaard branchevoorwaarden, helemaal aansluiten bij mijn bedrijf. Sharon reageert snel per mail en je weet bij haar goed waar je aan toe bent. Bedankt Sharon!”
Willeke
Credo Financiële Administraties
“Heldere uitleg en goed advies - dat is precies wat je bij moeilijk te doorgronden juridische voorwaarden nodig hebt. Sharon geeft het allebei en kan ook nog eens snel schakelen. Dik tevreden met haar advies op maat!”
Saskia
Ciao Tutti
“Sharon heeft me super geholpen. Na het invullen van duidelijke vragenlijsten heeft zij voor mij Algemene voorwaarden en een privacyverklaring opgesteld. Ik ben vooral erg te spreken over haar reactiesnelheid op e-mails! Top service!”
Ankie
Graphic Avenue