ARBEIDSOVEREENKOMST

Arbeidsovereenkomst

De arbeidsovereenkomst vormt de juridische basis voor de relatie tussen werkgever en werknemer. Wanneer deze overeenkomst in strijd met de wet of onvolledig is, sta je niet sterk op het moment dat er een conflict ontstaat. Door goede afspraken te maken in de arbeidsovereenkomst voorkom je misverstanden of juridische geschillen.

Het aangaan van een arbeidsovereenkomst is in beginsel vormvrij. De werkgever is echter verplicht om de werknemer een schriftelijke opgave te verstrekken van een aantal bedingen. Daarbij komt dat een aantal bedingen alleen geldig is indien zij schriftelijk is overeengekomen. Ook kan van een aantal wettelijke bepalingen slechts schriftelijk worden afgeweken. Geschreven overeenkomsten bieden duidelijkheid en bewijs voor beide partijen en verdienen dan ook de voorkeur.

Het vastleggen van deze schriftelijke afspraken in een arbeidsovereenkomst is maatwerk. Geen bedrijf of beroep is hetzelfde. Steeds zal worden gezocht naar de mogelijkheden voor jouw situatie en wordt rekening gehouden met de wettelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

Lady Lawyer kan jou helpen met het opstellen van een waterdichte arbeidsovereenkomst. Liever een arbeidsrelatie eindigen? Je kunt bij ons ook terecht voor een vaststellingsovereenkomst.

Wat zeggen mensen over Lady Lawyer?

“Sharon is echt een topper! Wij hebben een VOF met meerdere handelsnamen, hiervoor wilden we een aantal privacyverklaringen en verwerkersovereenkomsten laten opstellen door Sharon. Ze communiceert heel duidelijk, ze denkt goed met je mee en levert snel en goed werk. Ook de webinar(s) die ze gegeven heeft, waren een fijne aanvulling, ze weet lastige stof goed en helder uit te leggen, waardoor die AVG minder ingewikkeld leek als eerst gedacht. We zijn super blij met haar en in de toekomst maken we graag vaker gebruik van haar diensten.”
Sharon
Goede Website Bouwen
“Sharon heeft mij super geholpen met het opstellen van de privacyverklaring. Ondanks de drukte hier rondom was het snel en goed geregeld. De communicatie er om heen was heel fijn en duidelijk. Dankjewel Sharon!”
Iris
Iris Wuijster Fotografie
“Voor ons bedrijf wilden we graag een goede privacy verklaring laten opstellen. Nadat we goed en compleet onderwijs konden volgen bij Sharon doordat ze haar webinar gratis aanbood, waren we al een flink stuk meer op de hoogte van alle veranderingen die gaan plaatsvinden rondom de nieuwe wetgeving. Toch voelden we ons er meer comfortabel bij om het schrijven van de privacy verklaring uit handen te geven. Voor een super mooie prijs heeft Sharon vervolgens de privacyverklaring voor ons opgesteld. Het mailcontact dat daarvoor nodig was verliep als een trein en Sharon was steeds snel met het beantwoorden van onze vragen. Super!”
Anna
Ferdy & Anna Fotografie
Scroll naar top