Wij hebben al meer dan 1600 documenten geschreven en daarmee 850 klanten aan juridische documenten mogen helpen. Dit is wat zij zeggen:

Ik ben mijn bedrijf gestart met “standaard” algemene voorwaarden en merkte al snel dat ik daarop vastliep. Sharon wist haarfijn te benoemen waar in mijn bedrijf de knelpunten kunnen zitten en heeft deze samen met mijn ervaringen gebundeld in scherpe algemene voorwaarden. Ik ben er ontzettend blij mee en krijg er zelfs regelmatig complimenten over. Kortom: Lady Lawyer is een aanrader!

Maartje
Maartje Kuperus Fotografie

Sharon werkt duidelijk, snel en zegt waar het op staat. Binnen no time was ik voorzien van algemene voorwaarden die kloppen én ook nog eens voor een lekker begrijpelijk zijn.

 

Iris
Go Nuts Copywriting
Om heel eerlijk te zijn was ik in eerste instantie om geld te besparen zelf aan de slag gegaan met gratis versies van internet. Maar dat kostte me veel tijd, was veel gedoe, van twijfelachtige kwaliteit en niet persoonlijk genoeg. Zodra ik Lady Lawyer hiervoor had ingeschakeld viel er een last van mijn schouders. Ze communiceert helder en prettig, levert snel en de documenten zijn persoonlijk. De investering absoluut waard!
Emma
Virtual Miss Perfectionist
IMG_8636

Ik wist niet dat een juridisch document zo goed, maar ook nog eens zo vlot geschreven kon worden. Niet stoffig of ingewikkeld, maar in Jip en Janneke taal, zodat iedereen het begrijpt. Ik ben blijer dan blij!

Vyella
Online Jungle
IMG_8650
Sharon heeft snel en vakkundig mijn juridische documenten opgesteld. In heldere taal en met extra uitleg waar nodig, zodat ik echt snap wat ik in deze documenten met mijn klanten afspreek. Heel fijn ook dat ze met een aantal van mijn “misschien” en “waarschijnlijks” rekening heeft gehouden voor de komende tijd.
Sanne
Strong Suit
Na het ontvangen van de vragenlijst moest ik al nadenken over hele belangrijke dingen waar ik nog geen rekening mee had gehouden en na het lezen van mijn algemene voorwaarden kwam ik opnieuw dingen tegen waar Sharon wel aan had gedacht. Sharon is meedenkend, vooruitstrevend, gepassioneerd, correct en ook nog eens hartstikke gezellig om mee samen te werken. Doorbreekt heel het imago dat wij vaak van juristen en de wet hebben.
Nikki
Nikki Pommer

Ik wist dat ik documenten nodig had, maar iets met tijd en geld en geen verstand hebben van dit soort dingen. Uiteindelijk heb ik Sharon dus gevraagd dit voor me te doen. Nou, ik denk dat dit de eerste algemene voorwaarden zijn die ik met zoveel interesse heb zitten lezen! Snelle service en in hele begrijpelijke taal.

Denise
Denise van Duren fotografie

Sharon is professioneel, weet waar ze het over heeft, denkt met je mee, is positief kritisch en houdt zich aan haar deadlines. Daarnaast legt ze al het juridische in begrijpelijke taal uit. Sharon is zeker een aanrader en heel fijn om mee samen te werken!

Daniëlle
Ik Start mijn Bedrijf

Sharon hanteert een perfecte balans tussen formeel en informeel. Ze is lekker duidelijk in wat ze van je nodig heeft. Daardoor ben je aan de voorbereidingen niet onnodig veel tijd kwijt en heeft zij toch voldoende input om aan de slag te gaan. Toen ik om wat flexibiliteit vroeg was dat ook geen enkel probleem.

Irene
Studio Parbleu

Altijd als ik in Facebookgroepen vragen over juridische documenten voorbij zag komen, zag ik dat Sharon werd aanbevolen. Dat was voor mij de reden haar ook te benaderen en de aanbevelingen zijn terecht! Sharon is kundig, behulpzaam en snel.

Rimke
Ik help jou online

Nooit gedacht dat ik zo blij kon zijn met juridische documenten! Door de uitgebreide vragenlijsten die ik in moest vullen zijn het echt míjn documenten geworden. En dat ook nog eens in begrijpelijke taal!

Tamara
Tamara Online Support
Snel, correct professioneel en eerlijk. Sharon geeft goede tips en adviezen en stuurt daar waar nodig bij. Tevens geeft ze het aan wanneer een van mijn persoonlijke wensen niet binnen de wetgeving vielen. Ik ben heel tevreden met de opgestelde documenten.
Suzan
Suzan Cillekens Fotografie
Fijn werken met Sharon, altijd goed bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend wat zeker een pluspunt voor mij was. Ze heeft orde kunnen brengen in mijn chaos en mij op punten gewezen waar ik niet eerder over na heb gedacht.
Julie
Julie Vielvoije
IMG_8648
Dankzij Sharon’s volledig op mijn bedrijf afgestemde advies heb ik nu eindelijk documenten die helemaal passen bij mijn diensten en werkwijze. Omdat ze ook de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden begrijp ik helemaal wat er staat er waarom en voel ik me zoveel zelfverzekerder in mijn bedrijf! Het geeft ontzettend veel rust in mijn hoofd dat zowel mijn klanten als ikzelf nu optimaal beschermd zijn.
Isis
Isis Sturtewagen Photography
Eindelijk mijn documenten op laten stellen dor Sharon. Het contact verloopt super snel en fijn, zonder poespas. Bij de vragenlijst was het voor mij al snel duidelijk dat ik dit nooit zelf had kunnen bedenken. Heel erg blij met het super duidelijke en in begrijpelijke taal geschreven document. Het voelde als een klein cadeautje!
Danique
MetDanique
Scroll naar top