WebShop

47.00 excl. btw

Hoe goed jij je business ook runt, kan het helaas altijd zo zijn dat jij met je klant in een conflict komt. Mocht er een conflict ontstaan, sta jij met een goed juridisch fundament en de juiste documenten al een stuk sterker. Maar gelijk hebben is helaas niet altijd meteen gelijk krijgen. In deze masterclass vertel ik je welke stappen jij kunt nemen in een conflict. Daarnaast leer jij hoe je met de tegenpartij kunt onderhandelen om tot de ideale oplossing te komenEn deze onderhandelingstrucjes kun je natuurlijk ook zonder juridisch conflict gebruiken ;). Bekijk de productomschrijving voor meer over de inhoud van de masterclass.

47.00 excl. btw

Jij hebt een tijd geleden jouw algemene voorwaarden opgesteld, of laten stellen. Toen gaf je alleen nog geen online cursussen.. Met het geven van zo’n online cursus komt echter wel een nieuw scala aan risico’s kijken. Risico’s waartegen jij je weer in kunt dekken door jouw algemene voorwaarden aan te vullen. Jij kunt deze bepalingen aanpassen naar je huidige tone of voice en dan binnen no time integreren in je huidige algemene voorwaarden of – wanneer je nog geen algemene voorwaarden hebt – deze bepalingen plaatsen bij het aanbieden van jouw online cursus. Zo weet je zeker dat je ook op dit gebied veilig kunt gaan ondernemen.

47.00 excl. btw

Ben jij startende ondernemer en heb je geen idee wat die AVG nu allemaal voor jou betekent? Of was je er al helemaal bij rond 25 mei 2018 maar kun je wel een kleine opfrisser gebruiken? In beide gevallen zit je bij deze masterclass op het juiste adres. In 60 minuten leg ik jou precies uit welke invloed de AVG op jou als ondernemer heeft. Na deze masterclass weet jij hoe jij aan de AVG kunt voldoen om hoge boetes te voorkomen en weet jij alles over de privacyverklaring, het verwerkingsregister en verwerkersovereenkomsten.  

67.00 excl. btw

Met behulp van dit werkboek van meer dan 30 pagina’s leer jij stap voor stap hoe je zelf jouw privacyverklaring op kunt stellen. Allereerst leer je de basics over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), daarna leggen wij uit welke bepalingen terug moeten komen in jouw privacyverklaring en vervolgens ga jij hier in het werkboek zelf mee aan de slag. Door middel van het doorlopen van al onze vragen en suggesties kun jij daarna in no-time zelf jouw privacyverklaring opstellen om aan de AVG te voldoen en zo hoge boetes te voorkomen.

18.00 excl. btw

Werk jij als fotograaf, schrijver, grafisch ontwerper of andere creative en heb jij een inbreuk op jouw auteursrecht geconstateerd?

18.00 excl. btw

Speciaal voor jou heeft Lady Lawyer, in samenwerking met 2311 Consultancy, een model verwerkingsregister samengesteld. Je weet wel, dat verplichte document waarin je moet gaan vastleggen hoe jij de gegevens van jouw klanten verwerkt en beveiligt.
Scroll naar top