WebShop

27.00 excl. btw

In 8 weken nemen Tineke Zwart, Miranda Endhoven en ik je mee in het belang van een goede salesfunnel, alle wettelijke regels omtrent e-mailmarketing en advertising die voortvloeien uit de AVG en ePrivacyverordening en krijg je te zien hoe je deze wettelijke regels technisch integreert in ActiveCampaign.Aan het einde van deze cursus weet jij precies hoe jij je omzet kunt vergroten binnen de wettelijke kaders.

35.00 excl. btw

Ben jij startende ondernemer en heb je geen idee wat die AVG nu allemaal voor jou betekent? Of was je er al helemaal bij rond 25 mei 2018 maar kun je wel een kleine opfrisser gebruiken?In beide gevallen zit je bij deze masterclass op het juiste adres. In 60 minuten leg ik jou precies uit welke invloed de AVG op jou als ondernemer heeft.Na deze masterclass weet jij hoe jij aan de AVG kunt voldoen om hoge boetes te voorkomen en weet jij alles over de privacyverklaring, het verwerkingsregister en verwerkersovereenkomsten. 

67.00 excl. btw

Met behulp van dit werkboek van meer dan 30 pagina’s leer jij stap voor stap hoe je zelf jouw privacyverklaring op kunt stellen. Allereerst leer je de basics over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), daarna leggen wij uit welke bepalingen terug moeten komen in jouw privacyverklaring en vervolgens ga jij hier in het werkboek zelf mee aan de slag.Door middel van het doorlopen van al onze vragen en suggesties kun jij daarna in no-time zelf jouw privacyverklaring opstellen om aan de AVG te voldoen en zo hoge boetes te voorkomen.

15.00 excl. btw

Werk jij als fotograaf, schrijver, grafisch ontwerper of andere creative en heb jij een inbreuk op jouw auteursrecht geconstateerd?

25.00 excl. btw

In deze cursus via Instagram die plaatsvindt van 2 tot en met 8 september, gaan we bespreken welke juridische documenten er zijn, waarom deze van belang zijn, wat in deze documenten moet komen te staan en wanneer jij deze nodig hebt. Deze cursus kan dus zowel een impact op jou hebben als je startende ondernemer bent en geen idee hebt waar je juridisch gezien moet beginnen, maar ook wanneer jij al jaren onderneemt en je inderdaad slechts tot die documenten hebt beperkt waarvan je dacht dat ze nodig waren, maar eigenlijk niet zo goed weet wat je daarmee nu tegen je opdrachtgevers zegt of welke andere documenten misschien ook wel op jou van toepassing zijn.

9.99 excl. btw

Welke documenten heb je nu precies nodig als ondernemer? Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven. Dit verschilt namelijk per ondernemer. In dit e-book gaan we bespreken welke juridische documenten er zijn, waarom deze van belang zijn, wat in deze documenten moet komen te staan en wanneer jij deze nodig hebt.

17.00 excl. btw

Wil jij meer leren over jouw rechten en plichten als ondernemer, maar ook als consument? In januari starten wij met het nieuwe 52 weken programma waarin jij wekelijks iets leert over juridische vraagstukken. 1x per week ontvang jij een juridisch vraagstuk met uitgebreid antwoord en uitleg in jouw mailbox. Zo kun jij het antwoord op dit vraagstuk altijd raadplegen.

0.00 excl. btw

Als ondernemer loop je het risico dat je niet betaald krijgt. Helaas wordt niet altijd achter openstaande facturen aangegaan, in de angst om de klant te verliezen. Voor de gezondheid van jouw onderneming is het echter belangrijk om jouw klant zo snel mogelijk te laten betalen.

15.00 excl. btw

Speciaal voor jou heeft Lady Lawyer, in samenwerking met Elecourse, een model verwerkingsregister samengesteld. Je weet wel, dat document waarin je moet gaan vastleggen hoe jij de gegevens van jouw klanten verwerkt en beveiligt.

20.00 excl. btw

Ben jij er klaar voor om de juridische basis van jouw onderneming vast te leggen? Dit Legal Trinity e-book van Lady Lawyer gaat jou daar op een laagdrempelige manier mee helpen.
Scroll naar top